Gratis kennismaken met ons product voor de badkamer?

Badkamer plafond

Over de badkamer wordt vaak niet zoveel nagedacht, maar het is toch een van de belangrijkste ruimtes in onze woningen. Het is een plek van ontspanning, schoonheid en rust. De inrichting ervan maakt een enorm verschil voor hoe we de badkamer beleven en het badkamer plafond speelt hierin een grote rol. Wanneer het badkamer plafond bijvoorbeeld onafgewerkt is, er lelijk uit ziet of barsten heeft, voelen we ons er niet op ons gemak. Een spanplafond kan in dit geval de ideale uitkomst bieden en bij Plameco regelen we dit graag helemaal volgens uw wensen.

Wat kan Plameco bieden voor uw badkamer?

Iets wat natuurlijk voorop staat in een badkamer, is hygiëne. Dit betekent dat uw badkamer plafond het liefst vochtbestendig is en gelukkig zijn spanplafonds dit. Doordat we alleen maar gebruik maken van de beste materialen, weet u zeker dat u alleen maar even met een vochtig doekje hoeft te vegen om uw badkamer plafond er weer glimmend uit te laten zien. Wilt u een schone witte kleur voor uw badkamer plafond? Of juist een zee blauwe? Of een stijlvolle zwarte? Wij kunnen het allemaal voor u regelen. Ook kleine badkamers lijken gelijk een stuk groter door onze mooie afwerking. Vooral hoogglansplafonds werken erg goed als badkamer plafond. Bij Plameco werken we alleen maar volledig volgens uw wensen.

Uw nieuwe plafond badkamer zo geregeld

Het is niet nodig om ingewikkelde constructies te regelen of bij de buren te gaan douchen, want wij maken uw nieuwe badkamer plafond in één dag voor u klaar. Het is ook mogelijk om de verlichting, zoals handige inbouwspots, door ons te laten regelen. Lees de referenties van andere klanten of vraag gelijk een gratis offerte aan voor meer informatie.

  • Prachtige afwerking in uw stijl
  • Binnen één dag klaar
  • Rust en reinheid
verkoper plameco plafonds

055-2032123

Kunnen wij u helpen?

Geïnteresseerd in een Plameco Badkamer Plafond?

Neem contact op met Plameco Engelen! Vraag hier een vrijblijvende offerte aan of bel ons op 055-2032123!

Voordelen

Prachtige afwerking in uw stijl
Binnen één dag klaar
Rust en reinheid
Het is niet nodig het oude plafond te verwijderen, het Plameco Spanplafond wordt direct onder het bestaande plafond aangebracht.

Eerstvolgend evenement
koffie
Beoordeling door klanten: 9.2/10 - 49 beoordelingen