Vraag een gratis offerte voor een akoestisch plafond aan

Problemen snel verhelpen met een akoestisch plafond

U kent dat wel, zo’n vervelende echo of galm in uw woning. Heel storend en het maakt het voeren van een gesprek soms amper nog mogelijk. Gelukkig is het probleem met de akoestiek in uw huis goed te verhelpen door te kiezen voor een akoestisch plafond. Kunt u weer normale gesprekken voeren en klinkt bovendien de muziek uit uw radio ook weer (veel) beter. Bovendien zult u merken dat uw concentratie en oriëntatievermogen weer sterk zullen verbeteren.

  • Prachtige afwerking in uw stijl
  • Binnen één dag klaar
  • Rust en reinheid

Weerkaatsing bij een akoestisch plafond

De als vervelend ervaren galm wordt vooral veroorzaakt door weerkaatsing van geluid op de oppervlakten van muren, vloeren en plafonds en soms zelfs meubels. Het veroorzaakt een echo met alle nadelige gevolgen van dien. Muziek klinkt ‘anders’ in uw woonkamer en vanwege de galm praat u (ongemerkt) minder en thuiswerken met galm? Verre van ideaal, want u concentreert u simpelweg veel minder goed.

Binnen 24 uur een nieuw spanplafond

Een akoestisch plafond vergroot uw woongenot. En toch nemen veel mensen de galm nog steeds voor lief, simpelweg omdat ze onbekend zijn dat het te verhelpen is en vaak niet echt weten waardoor het veroorzaakt wordt. Mensen die contact met ons zoeken, komen er al snel achter dat de problemen waar u mee kampt, snel en relatief eenvoudig op te lossen zijn. Doorgaans bent u binnen 24 uur van het probleem af, want in die periode is het mogelijk een akoestisch plafond te plaatsen. Uiteraard op vakkundige wijze.

Akoestisch plafond Plameco

Geluidsabsorberend plafond

Zoals de naam al zegt, verhelpt het akoestisch plafond van Plameco Engelen akoestische problemen in de vorm van echo en galm. Het plafond is te omschrijven als een spanplafond voorzien van geluidsabsorberende laag tussen plafond en het nieuw, aan te brengen spanplafond. De noodzakelijke, geluidsisolerende laag bevindt zich achter het spanplafond en is dus onzichtbaar. Een akoestisch plafond ziet u dus niet. U zult het verschil echter wel meteen horen.

Akoestische muur

Simpel gesteld zorgt het akoestische plafond van Plameco ervoor dat de weerkaatsing van het geluid in uw huis sterk teruggebracht wordt. Het aangebrachte plafond kaatst het geluid namelijk niet terug de kamer in, maar absorbeert het en dempt het daarnaast ook. De spanplafonds van Plameco Engelen kunnen overigens ook gebruikt worden op de muur. Dit is niet alleen erg praktisch, maar biedt ook decoratief heel veel mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld maar eens aan de combinatie met bijvoorbeeld met fotoplafonds.

Akoestische problemen kunt u dus snel verhelpen. En uw huis kan er zelfs door verfraaien. Neem gerust eens contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wilt u meer informatie? Download dan hier de Plameco Brochure, of vraag hier een offerte aan voor een nieuw plafond. Nog vragen? Bel ons gerust op 055 2032123, stuur een e-mail naar info@plameco-engelen of kom langs in een van onze showrooms.

alt-tekst

055-2032123

Kunnen wij u helpen?

Geïnteresseerd in een Plameco Plafond?

Neem contact op met Plameco Engelen! Vraag hier een vrijblijvende offerte aan of bel ons op 055-2032123!

Voordelen

Prachtige afwerking in uw stijl
Binnen één dag klaar
Rust en reinheid
Het is niet nodig het oude plafond te verwijderen, het Plameco Spanplafond wordt direct onder het bestaande plafond aangebracht.

Eerstvolgend evenement
koffie
Beoordeling door klanten: 9.2/10 - 49 beoordelingen