Gratis kennismaken met ons product?

Spanplafond

Het Plameco Plafond berust op een uniek en simpel principe. U krijgt een blijvend strak plafond in slechts één dag. De professionals van Plameco werken uiterst efficiënt: ‘ s morgens beginnen, ‘ s avond een prachtig nieuw plafond.

De installatie veroorzaakt minimale overlast. U kunt grote meubelstukken gewoon laten staan. U heeft geen last van sloopafval en stof, want het nieuwe plafond wordt onder uw oude plafond gemonteerd. Slopen is dus niet nodig. Het Plameco Plafond heeft nog veel meer voordelen.

U kunt bij ons terecht voor plafonds voor alle ruimtes in uw huis, maar ook in uw bedrijf. Plameco biedt u een ruim assortiment aan stijlen, kleuren en designs.

paperclip

Spanplafonds van Plameco zijn ideaal om lelijke plekken van uw huidige plafond uit het zicht te halen en leidingen en elektradraden onzichtbaar weg te werken. Een nieuw Plameco plafond heeft veel voordelen. Zo hoeft u geen ingrijpende aanpassingen aan uw oude plafond te laten doen. Spanplafonds worden in een dag gemonteerd, dus u heeft ook minimale overlast bij de installatie.

Wat is een spanplafond precies?

Spanplafonds bestaan uit hoogwaardige kunststof die exact op maat wordt gemaakt. Deze kunststof wordt vlak onder uw bestaande plafond aangebracht op onzichtbare klemprofielen en daar strak op gespannen. Het resultaat is een geheel vlak en nieuw plafond met een luxe uitstraling. Door het laten aanbrengen van spanplafonds geeft u uw interieur een compleet ander aanzien.

Zelf uw plafond ontwerp kiezen

U kunt zelf het ontwerp en de kleur van uw spanplafond bepalen. U heeft keuze uit ruim 100 kleuren en verschillende designs. Het is mogelijk om diverse soorten verlichting aan te brengen in of op de spanplafonds. U kunt kiezen voor bijvoorbeeld hanglampen, maar ook voor het laten aanbrengen in- of opbouwspots op uw spanplafonds. Meer vragen over Plameco plafonds? Bekijk dan eens de pagina met veelgestelde vragen.

 Het plafond wordt, in de meeste gevallen, binnen 1 dag geplaatst.
De ruimte hoeft niet te worden ontruimd; grote meubels kunnen blijven staan.
Een uitgekiend montageconcept beperkt overlast tot een minimum.
Het is niet nodig het oude plafond te verwijderen, het Plameco Plafond wordt direct onder het bestaande plafond aangebracht.
Het verlichtingsplan kan individueel aangepast worden.

Licht en sterk voor in iedere ruimte

Een Plameco plafond is uiterst licht en toch zeer sterk. Het voor spanplafonds gebruikte kunststof zorgt voor een isolerende werking en gaat kou en vocht tegen. Het gebruikte materiaal maakt spanplafonds brandveilig.
Het is mogelijk om in iedere ruimte van het huis spanplafonds aan te brengen. Ook in vochtige ruimtes als de badkamer en op zolder, want een Plameco plafond is zeer goed tegen vocht bestand. Schimmels, algen en bacteriën krijgen op deze ondergrond vrijwel geen kans.

Spanplafonds zijn bestand tegen vlekken en zijn ook makkelijk schoon te maken. Dat maakt ze uitstekend geschikt voor het plaatsen in bijvoorbeeld de keuken of badkamer. Naast de keuken of badkamer, is een Plameco plafond prachtig voor de woonkamer, slaapkamer of in bedrijfsruimtes.

Geïnteresseerd in een Plameco Plafond?

Neem contact op met Plameco Engelen! Vraag hier een vrijblijvende offerte aan of bel ons op 055-2032123.

Snel een nieuw plafond in uw woning

Wellicht zit u er al even over na te denken om uw huidige plafond een andere aanblik te geven of te vervangen. Met spanplafonds kunt u dit allemaal snel laten doen en tegen een lagere prijs dan die van een grootscheepse plafondrenovatie. Het plaatsen van een Plameco plafond duurt maar een dag, zonder dat u veel overlast van de montage heeft. U hoeft dus niet uw complete woonkamer te ontruimen of wekenlang in de troep te zitten.

Verbetering van de akoestiek in uw woning

Nog een voordeel van spanplafonds is dat hiermee de akoestiek in uw woning aanzienlijk verbeterd kan worden. Met een speciale geluidsisolerende laag die optioneel boven het spanplafond kan worden aangebracht, wordt de weerkaatsing van geluid in uw woning sterk gereduceerd.

Wilt u meer weten over spanplafonds?

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u meer weten of zien over spanplafonds? Op deze pagina op onze website vindt u referenties en voorbeelden van hoe mooi uw woning met spanplafonds kan worden. U kunt bij ons ook een gratis brochure over spanplafonds van Plameco bestellen. Wilt u direct in contact komen met ons, dan kan dat via info@plameco-engelen.nl of via ons contactformulier. Voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte, kunt u deze link gebruiken.

verkoper plameco plafonds

055-2032123

montage-spanplafond1

1. Zo zag het plafond er de laatste 20 jaar uit.

plameco-plafond-installatie

2. De monteurs arriveren op hun bestemming.

plafond-monteren-2

3. De klemprofielen worden aangebracht.

plafond-monteren-3

4. Het nieuwe plafond wordt gespannen.

plafond-monteren-4

5. De sierlijsten worden aangebracht.

plafond-monteren-5

6. De verlichting wordt gebruiksklaar gemaakt.

nieuw-plafond

7. De realisatie van een nieuw plafond is een feit.

Beoordeling door klanten: 9.2/10 - 49 beoordelingen