Vrijblijvend advies op maat en ontdek onze mogelijkheden

Toepassingen

Plameco Plafonds zijn in elke ruimte van uw huis te installeren. Klik op de gewenste kamer voor een sfeerimpressie in de verschillende vertrekken.

U kunt ook bij ons terecht voor plafonds in zakelijke ruimtes. Plameco Plafonds zijn gemakkelijk aan te brengen en geven uw ruimte een luxe, elegante uitstraling.

Plameco heeft een zeer ruim assortiment en blijft komen met innoverende producten. Stelt u zich eens voor: een plafond met een spanwijdte van maarliefst 5 meter, of wat dacht u van plafonds met een afbeelding of foto die u zelf uitkiest?

 1. 1
  Woonkamer

  De woonkamer is misschien wel de belangrijkste kamer van uw woning. Het is dé ruimte om te leven, te eten, te werken en te ontspannen. De woonkamer is echter ook de ruimte waar u uw gasten ontvangt. In de woonkamer is de smaak van de bewoners duidelijk te herkennen. Plameco biedt u daarom de mogelijkheid een woonkamer plafond te kiezen in de door u gewenste kleur.

  Waarom een Plameco Plafond in uw woonkamer?

  Verlichting kan aangepast worden. In plaats van een plafondlamp bij de centraaldoos in het plafond, kan willekeurig verlichting gepland worden. Ook kan vanuit één aansluiting een verdeling over meerdere groepen gemaakt worden. Bijvoorbeeld: de hanglamp, koofverlichting en de inbouwspots zijn als drie afzonderlijke groepen apart aan en uit te schakelen, zelfs apart te dimmen.

  Gordijnrails kunnen in het plafond weggewerkt worden middels een gordijnkoof.

  U hoeft niet uw hele kamer te ontruimen. ‘s Avonds zit u gewoon weer in uw luie stoel in plaats van dagenlang in de schuur of op de bovenverdieping te moeten leven.

  Een Plameco Plafond zorgt voor akoestische optimalisatie in moderne woonkamers, met harde wanden, harde vloeren en weinig of geen gordijnen. Met dit plafond verdwijnt de galm, de vervelende echo. U heeft akoestiek als in een bioscoop.

  woonkamer plafondwoonkamer spanplafond

 2. 2
  Slaapkamer

  De slaapkamer is de ruimte waar we rust en ontspanning willen creëren. Inrichting en kleurgebruik spelen hierbij een grote rol. Een nieuw slaapkamer plafond draagt bij aan betere nachtrust.

  Waarom een Plameco Plafond in uw slaapkamer?

  Binnen 1 dag is de realisatie van een nieuw plafond een feit.

  Met een Plameco Plafond creëert u rust in uw slaapkamer: u komt volledig tot rust.

  plafond slaapkamer

 3. 3
  Keuken

  De keuken speelt een steeds grotere rol in huis. Was de keuken vroeger alleen een plek om te koken, tegenwoordig schuif je er aan met een glas wijn, of kom je er om de krant te lezen en te ontspannen met een kop koffie. Er is keuze tussen een ‘open’ of ‘gesloten’ keuken en voor bijvoorbeeld een kookeiland. Welke keuze u ook maakt, het is belangrijk dat uw keuken plafond aansluit bij de sfeer en uitstraling.

  Waarom een Plameco Plafond in uw keuken?

  Het plafond is makkelijk schoon te houden.

  Het plafond is bestand tegen droogte, koude en warmte en bovendien vochtbestendig.

  Verlichting kan aangepast worden. In de keuken is het handig om een sterke verlichting aan te leggen zodat je voldoende zicht hebt. In plaats van een plafondlamp bij de centraaldoos in het plafond, kan willekeurig verlichting gepland worden. Ook kan vanuit één aansluiting een verdeling over meerdere groepen gemaakt worden.

  spanplafond keukenplafond keuken

 4. 4
  Badkamer

  De badkamer speelt een grote rol in ons leven. Iedere dag maken we er gebruik van. Ook qua inrichting worden er steeds hogere eisen aan de badkamer gesteld. Toch blijft het lastig om de (vaak kleine) ruimte van een badkamer zo optimaal mogelijk te benutten. Met een Plameco Badkamer plafond kunt u ruimte en rust creëren, wat uw badkamer groter doet lijken.

  Waarom een Plameco Plafond in uw badkamer?

  Binnen 1 dag is uw nieuwe plafond geïnstalleerd. Bij de buren douchen is dus niet nodig: de volgende dag stapt u gewoon weer in uw eigen douche.

  Verlichting kan aangepast worden. In de badkamer zijn inbouwspots in het plafond een mooie en praktische oplossing. Verlichting kan gepland worden zoals u dat wenst. Ook kan vanuit één aansluiting een verdeling over meerdere groepen gemaakt worden.

  De kleur van het plafond kunt u naar eigen wens aanpassen. Zo past het perfect bij het kleurenpatroon van de rest in de badkamer.

  badkamer plafondspanplafond badkamer

 5. 5
  Zolder

  De zolder wordt nog wel eens – onterecht – vergeten. Dat is jammer, want ook de zolder kunnen we ruimte en openheid geven. Een rustige plek om te lezen, te relaxen, en te gebruiken voor huishoudelijke bezigheden.

  Waarom een Plameco Plafond in uw zolder?

  Het plafond kan zorgen voor meer sfeer op de zolderverdieping. Denk aan een puntdak waarbij de zolder enorm groot en hoog lijkt.

  Verlichting is na de verlaging, door middel van het nieuwe plafond, makkelijker aan te brengen.

  De kleur van het plafond kunt u naar eigen wens aanpassen.

  spanplafond zolder

 6. 6
  Kantoor

  In steeds meer huizen is een ruimte als kantoor of werkkamer ingericht. Ook een praktijk aan huis komt vaak voor. Of is uw bedrijf toe aan een nieuw bedrijfsruimte plafond? Geef uw werkplek een professionele en ruimtelijke uitstraling met een Plameco Plafond.

  Waarom een Plameco Plafond in uw kantoor of bedrijfsruimte?

  Binnen 1 dag is uw nieuwe plafond gereed. Als ondernemer kunt u zich niet veroorloven om dagen in de rommel te zitten. Voor de vervanging van een plafond is een Plameco Plafond een prima oplossing.

  Een Plameco Plafond geeft uw bedrijfsruimte of kantoor een luxe uitstraling.

  Een Plameco Plafond geeft bovendien een ruimtelijke uitstraling.

  kantoor zakelijk plafond

Ontdek de vele toepassingen van een spanplafond
Bent u zat van die lelijke balken in het plafond van uw slaapkamer? Wordt het tijd om uw bedrijfsruimte een nieuwe look te geven? Wilt u de verlichting in uw woonkamer mooi afgewerkt hebben? Met een spanplafond van Plameco is het allemaal mogelijk. Het maakt niet uit welke staat uw huidige plafond heeft of wat uw wensen zijn, wij kunnen het voor u verwerkelijken. Spanplafonds zijn leverbaar in verschillende kleuren en zien er strak en mooi uit. Door gebruik te maken van een sterke en elastische kunststof, kan het plafond over elk oppervlakte worden gemonteerd. Het materiaal is zeer goed bestendig tegen droogte, vocht, warmte en kou en levert een prachtig resultaat. En we kunnen dit allemaal binnen één dag voor u regelen!

Uw eigen Plameco plafond binnen één dag klaar

Dankzij onze jarenlange ervaring, weten we bij Plameco als geen ander hoe we vakkundig en efficiënt een spanplafond kunnen monteren. Zowel de montage als eventuele elektrische wensen kunnen we naar volle tevredenheid uitvoeren. Hierdoor bieden we de garantie dat we bijna elk spanplafond binnen één dag gemonteerd kunnen hebben met minimale overlast voor u. U hoeft namelijk dankzij onze technieken geen grote meubels te verplaatsen en het oude plafond niet te verwijderen. Op welke plek in uw huis of bedrijf u maar een nieuw plafond wilt hebben, wij staan voor u klaar. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte of onze handige brochure aan. We helpen u graag verder met het plafond van uw dromen.

In één dag een nieuw plafond
Overlast tot een minimum beperkt
Schone en efficiënte werkwijze

Eerstvolgend evenement

Geïnteresseerd in een Plameco Plafond?

Neem contact op met Plameco Engelen! Vraag hier een vrijblijvende offerte aan of bel ons op 055-2032123

Beoordeling door klanten: 9.2/10 - 49 beoordelingen