Vrijblijvend advies op maat voor uw bedrijfsruimte?

Bedrijfsruimte plafond

Wanneer u ondernemer bent en een kantoor aan huis of bedrijf hebt, dan is een goede werkplek essentieel voor een fijne en efficiënte werksfeer. Het plafond mag in dit plaatje niet ontbreken. Er is immers niks vervelender voor u en/of uw werknemers om te werken en klanten te ontvangen in een ruimte waarbij het plafond duidelijk afbreuk doet aan de sfeer. Het maakt niet uit welke ruimte u onder handen wilt nemen, bij Plameco zorgen we ervoor dat we met een prachtig spanplafond u weer een ruime en frisse werkomgeving kunnen bieden.

  • Prachtige afwerking in uw stijl
  • Binnen één dag klaar
  • Rust en reinheid

Laat u en uw werknemers inspireren

Bij Plameco werken we altijd volgens de wensen van onze klanten. Als ondernemer kunt u het gewoonweg niet veroorloven om te lang dicht te zijn of in de rommel te moeten werken. Wij begrijpen dit en kunnen daarom een installatie van uw nieuwe spanplafond binnen één dag afleveren. U hoeft hiervoor geeneens grote meubels te verplaatsen, zo schoon en efficiënt werken we. Na één dag ziet uw bedrijfsruimte en strak en professioneel uit en kunt u direct weer aan het werk. U kunt kiezen uit een ruime verscheidenheid van kleuren en afwerkingen, zodat u op de beste manier uzelf en uw werknemers kunt inspireren.

Ga voor een eigentijds plafond bedrijfsruimte

Maak uw bedrijfsruimte af met een prachtig spanplafond van Plameco. U zult merken dat de ruimte direct een stuk ruimer voelt en er fris en strak uitziet. Vraag onze handige brochure aan voor meer informatie of neem een kijkje in ons portfolio om meer ideeën op te doen. We helpen u graag verder.

alt-tekst

055-2032123

Kunnen wij u helpen?

Geïnteresseerd in een Plameco Plafond?

Neem contact op met Plameco Engelen! Vraag hier een vrijblijvende offerte aan of bel ons op 055-2032123!

Voordelen

Prachtige afwerking in uw stijl
Binnen één dag klaar
Rust en reinheid
Het is niet nodig het oude plafond te verwijderen, het Plameco Spanplafond wordt direct onder het bestaande plafond aangebracht.

Eerstvolgend evenement
koffie
Beoordeling door klanten: 9.2/10 - 49 beoordelingen