Vrijblijvend advies voor uw keuken?

Keuken plafond

In de keuken gebeurt het. Daar worden de heerlijkste gerechten klaargemaakt, zit u ’s ochtends rustig aan het ontbijt met een kopje koffie en hebben veel gezinnen ook hun eettafel staan. Deze bruisende plaats verdient een goede afwerking en daar hoort een mooi strak keuken plafond bij. Bij Plameco staan we daarom voor u klaar om een spanplafond te leveren die helemaal aangepast is aan uw wensen en bovendien vochtbestendig is. Of u nu zojuist een visje heeft gebakken of een heuse stamppot heeft bereid, uw keuken plafond behoudt de frisse uitstraling dankzij het uitstekende materiaal en de afwerking van het plafond.

  • Prachtige afwerking in uw stijl
  • Binnen één dag klaar
  • Rust en reinheid

Goed licht voor een goed gerecht

Wanneer er gekookt wordt, moet er goed zicht zijn. Dit betekent dat de lichtbronnen slim moeten worden verdeeld en er bijvoorbeeld niet maar één lamp in het midden van de keuken hangt. Bij Plameco begrijpen we dit en daarom bieden we uitgebreide oplossingen aan voor de juiste lichtverdeling die mooi in het keuken plafond is afgewerkt. U krijgt daar licht waar u daadwerkelijk licht wilt hebben. Het is zelfs mogelijk om vanuit één aansluiting meerdere groepen te verdelen, zodat u de lichtbronnen apart van elkaar aan en uit kunt zetten.

Een keuken plafond dat wel tegen een stootje kan

Het spanplafond moet natuurlijk wel tegen een stootje kunnen en daarom werken wij alleen met materiaal dat goed bestendig is tegen vocht, hitte, kou en droogte. Zo kunt u het langst genieten van een prachtige afwerking. Ontdek de referenties van onze andere klanten om te horen wat zij over het resultaat te zeggen hebben of vraag direct een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie. Bij Plameco staan we voor u klaar.

alt-tekst

055-2032123

Kunnen wij u helpen?

Geïnteresseerd in een Plameco Keuken Plafond?

Neem contact op met Plameco Engelen! Vraag hier een vrijblijvende offerte aan of bel ons op 055-2032123!

Voordelen

Prachtige afwerking in uw stijl
Binnen één dag klaar
Rust en reinheid
Het is niet nodig het oude plafond te verwijderen, het Plameco Spanplafond wordt direct onder het bestaande plafond aangebracht.

Eerstvolgend evenement
koffie
Beoordeling door klanten: 9.2/10 - 49 beoordelingen