Gratis kennismaken met ons product voor de slaapkamer?

Slaapkamer plafond

Kom volledig tot rust in uw eigen slaapkamer met een spanplafond van Plameco. Nergens anders in huis kijkt u zoveel naar boven als hier en dan is het wel zo prettig als uw zicht rust en reinheid uitstraalt. Onze plafonds zijn uitermate geschikt om dit doel te bereiken. Door de strakke afwerking en de veelzijdigheid aan kleurmogelijkheden, kunt u het resultaat er precies zo uit laten zien als u dat voor ogen hebt. Gun uzelf de meerwaarde van echte kwaliteit en maak van uw slaapkamer iets bijzonders.

  • Prachtige afwerking in uw stijl
  • Binnen één dag klaar
  • Rust en reinheid

Slaap zacht met een nieuwe plafond slaapkamer

Dankzij het bijzondere materiaal waaruit een spanplafond bestaat, wordt geluid op de juiste manier geabsorbeerd. U hoort geen echo meer, maar een zachte kalmte die de gehele nacht bij u blijft. Wanneer u bijvoorbeeld graag nog wat tv in bed kijkt, hoeft u zich ook geen zorgen te maken over lawaaioverlast voor uw huisgenoten, omdat het plafond dit geluid voor een groot deel afdekt. De rust blijft dus niet alleen bij uzelf, maar is er ook voor uw medebewoners.

Een plafond slaapkamer dat tot in de puntjes is afgewerkt

Bij Plameco werken we alles tot in de puntjes af, zodat niks uw beeld verstoort. We werken efficiënt en schoon en kunnen al binnen één dag uw spanplafond in de slaapkamer klaarmaken. U hoeft dus geen nacht te missen van uw eigen bed. Dankzij onze jarenlange ervaring weet u zeker dat u goed zit. Neem een kijkje in ons portfolio of brochure voor meer inspiratie voor uw eigen slaapkamer. Of neem gewoon even contact met ons op en we staan u graag te woord.

verkoper plameco plafonds

055-2032123

Kunnen wij u helpen?

Geïnteresseerd in een Plameco Plafond?

Neem contact op met Plameco Engelen! Vraag hier een vrijblijvende offerte aan of bel ons op 055-2032123!

Voordelen

Prachtige afwerking in uw stijl
Binnen één dag klaar
Rust en reinheid
Het is niet nodig het oude plafond te verwijderen, het Plameco Spanplafond wordt direct onder het bestaande plafond aangebracht.

Eerstvolgend evenement
koffie
Beoordeling door klanten: 9.2/10 - 49 beoordelingen