Vraag een gratis offerte voor uw woonkamer aan

Woonkamer plafond

Plafond woonkamer naar uw wensen

De woonkamer is het hart van elk huis. U bevindt zich hier het meest, ontvangt uw gasten hier, kunt hier ontspannen, leven en werken. Het valt daarom ook meteen zo op als het plafond in deze ruimte niet goed is. Gelukkig kunt u met behulp van een spanplafond van Plameco uw woonkamer al in één dag een nieuwe en frisse uitstraling geven. Door onze efficiënte werkwijze hoeft u de grote meubels niet eens te verplaatsen en kunt u aan het einde van de dag weer gewoon gebruik maken van uw leefruimte. Met een Plameco plafond weet u zeker dat u goed zit.

  • Prachtige afwerking in uw stijl
  • Binnen één dag klaar
  • Rust en reinheid

Voor elk interieur geschikt

Het maakt niet uit welk interieur u prefereert, het spanplafond kunnen we zo aanpassen dat het helemaal in uw woonkamer past. Zo zijn er ten eerste veel verschillende kleuren waar u uit kunt kiezen. Hiernaast kunnen we de verlichting zo plaatsen waar u die hebben wilt en onder verschillende groepen verdelen. Hiermee kunt u bijvoorbeeld de inbouwspots onafhankelijk van de hanglamp bedienen. Ook gordijnrails kunnen we met een gordijnkloof mooi wegwerken. En dankzij het uitstekende materiaal, wordt de akoestiek enorm verbeterd. Geen echo of vervelende galm meer, maar geluid zoals in een bioscoop. Kortom, bij Plameco zorgen we ervoor dat uw nieuwe plafond binnen één dag aan al uw wensen voldoet.

De vele voordelen van een Plameco plafond woonkamer

Wij werken bij Plameco altijd vakkundig en efficiënt. Dit zorgt ervoor dat we de meeste spanplafonds al binnen één dag kunnen plaatsen met minimale overlast. Het plafond wordt gemaakt van een speciale kunststof dat erg goed bestendig is tegen vocht en droogte en zich weinig laat beïnvloeden door warmte en kou. Uw woonkamer blijft hierdoor gemakkelijker op temperatuur en zo verhoogt u uw woongemak aanzienlijk.

alt-tekst

055-2032123

Kunnen wij u helpen?

Geïnteresseerd in een Plameco Plafond?

Neem contact op met Plameco Engelen! Vraag hier een vrijblijvende offerte aan of bel ons op 055-2032123!

Voordelen

Prachtige afwerking in uw stijl
Binnen één dag klaar
Rust en reinheid
Het is niet nodig het oude plafond te verwijderen, het Plameco Spanplafond wordt direct onder het bestaande plafond aangebracht.

Eerstvolgend evenement
koffie
Beoordeling door klanten: 9.2/10 - 49 beoordelingen