Vraag een gratis offerte voor een verlaagd plafond aan

Verlaagd Plafond

Verlaag het plafond gemakkelijk en snel met een Plameco plafond.

Wanneer u eraan zit te denken om in uw huis een plafond te verlagen, is een Plameco plafond de oplossing. U kunt bijvoorbeeld in de woonkamer, badkamer of keuken gaan voor een verlaagd plafond. Hoe het plafond verlaagd wordt, wat de voordelen zijn en hoe wij u kunnen helpen, leest u allemaal hieronder.

  • Binnen 1 dag gemonteerd
  • Meer sfeer en warmte
  • Werkt kabels weg

De montage van een Plameco spanplafond

Doordat het Plameco plafond onder uw huidige plafond wordt gemonteerd, is het al binnen 1 dag gemonteerd. Uw huidige plafond hoeft er niet uit gesloopt te worden en de opbouw van een Plameco plafond is slechts enkele centimeters. Hoe laag u het spanplafond wilt monteren is dus helemaal aan u. Wilt u het plafond slechts enkele centimeters laten verlagen of juist iets meer? Het is allemaal mogelijk. Een deel van het plafond verlagen is ook mogelijk, denk bijvoorbeeld aan de zithoek, het gedeelte boven het aanrecht of een brede rand in de woonkamer. Natuurlijk houden wij daarnaast ook rekening met de gewenste kleurstelling, eventuele verwarmingsbuizen, schakelaars of andere obstakels.

verlaagd plameco plafond

Waarom een verlaagd plafond?

Een verlaagd plafond brengt meerdere voordelen met zich mee. Allereerst kan het verlagen van een plafond een kamer meer sfeer en warmte geven. Een ruimte met een hoog plafond is namelijk al snel kil en sfeerloos. Dankzij het Plameco plafond ontstaat er dus een extra ruimte tussen het nieuwe en het oude plafond. Die ruimte kunt u goed benutten. Hoe? Door de ruimte te vullen met een akoestische laag. Hierdoor wordt de akoestiek in de ruimte verbeterd. Had u in het verleden last van galm of echo? Dat is verleden tijd door te gaan voor het zogenoemde akoestische plafond. Tot slot geeft het verlaagde plafond iets extra’s aan de ruimte. Veel mensen zullen het niet verwachten en positief verrast zijn wanneer ze zien dat het plafond verlaagd is in één of meerdere ruimtes

Verlichting of luidsprekers achter het plafond

De ruimte tussen beide plafonds kan tevens gebruikt worden voor verlichting. Plaats een paar sfeervolle spotjes op de gewenste plaats of hang er een mooie lamp aan. Dat wordt een gezellige ruimte! Dankzij de ruimte kunnen alle lelijke kabels ook nog eens prima weggewerkt worden. Daarnaast is het ook mogelijk om verlichting te combineren met lichtdoorlatende plafonds. Hierdoor creëert u namelijk fantastisch daglicht en dat is heerlijk toch? Wist u trouwens dat het ook mogelijk is om luidsprekers achter het plafond te plaatsen? Net als bij verlichting kan dat allemaal heel netjes weggewerkt worden. Sterker nog, uw ogen zullen niets zien van de luidsprekers, maar uw oren uiteraard wel.

Neem vandaag nog contact op

Kortom, een verlaagd plafond brengt enorm veel voordelen en mogelijkheden met zich mee. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor u? Vraag dan direct onze brochure aan op onze website. Mocht u nog vragen hebben, dan staan wij u graag te woord via de telefoon. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom. Op onze contactpagina vindt u al onze contactgegevens. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op!

alt-tekst

055-2032123

Kunnen wij u helpen?

Geïnteresseerd in een Plameco Plafond?

Neem contact op met Plameco Engelen! Vraag hier een vrijblijvende offerte aan of bel ons op 055-2032123!

Voordelen

Prachtige afwerking in uw stijl
Binnen één dag klaar
Rust en reinheid
Het is niet nodig het oude plafond te verwijderen, het Plameco Spanplafond wordt direct onder het bestaande plafond aangebracht.

Eerstvolgend evenement
koffie
Beoordeling door klanten: 9.2/10 - 49 beoordelingen